Naar aanleiding van de berichtgeving van het RIVM, geven wij aan vooralsnog gewoon geopend te blijven. Uiteraard rekening houdend met de voorgeschreven veiligheids/hygiene-maatregelen. Heeft u een afspraak maar bent u verkouden, aan het hoesten of heeft u koorts, belt u dan liever de afspraak af. 

 

Team Adams Orthopedische Schoentechnieken.

013-5426414

 

 

Pijn in uw voeten kan veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Wij helpen u graag met het oplossen van deze voetproblemen. Iedere voet is uniek en ieder probleem is anders, daarom krijgt u bij ons alle persoonlijke aandacht die u nodig heeft om weer pijnloos door het leven te gaan.

 

Het team van Adams Orthopedische Schoentechnieken is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in orthopedische schoentechnieken. Van compleet op maat gemaakte schoenen tot steunzool of lichte schoenaanpassing: wij staan altijd voor u klaar!

Ons team

Paul van Gisbergen

Algemeen directeur / Orthopedisch schoentechnicus

Desiree van Gisbergen

Directiesecretaresse

Maartje van Spaandonk

Administratief medewerkster

   

Dirk Aarts

Orthopedisch schoentechnicus 3

 

 

     

 

Veel kennis

In ons team zijn onder andere twee gediplomeerde orthopedisch schoentechnici aanwezig. Zij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij hebben hierdoor veel kennis in huis om u altijd de beste oplossing voor uw voetklachten te bieden.

De beste materialen

Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij werken veel samen met specialisten om iedereen de beste kwaliteit en oplossing te kunnen bieden. Soms vraagt een voetprobleem om een sterk materiaal en een andere keer om een soepel materiaal. Onze technici weten altijd de beste oplossing voor uw probleem te vinden.

Goede service

Het bieden van perfecte service is voor ons erg belangrijk. Iedereen krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen, zowel voor als na de behandeling. We willen dat u tevreden bent en gaan daarom iedere keer de uitdaging aan om een oplossing te vinden voor uw voetklachten. Ons doel is om u zonder pijn en ongemak te laten leven.

Mooie schoenen

Dat het hebben van voetproblemen betekent dat je niet op mooie schoenen kunt lopen is gelukkig niet meer van deze tijd. Tegenwoordig zijn orthopedische schoenen verkrijgbaar in allerlei leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern, van gympen tot hippe laarsjes: alles is mogelijk. Wij kunnen namelijk de meeste aanpassingen in de schoen verwerken zodat vanaf de buitenkant niets zichtbaar is. Graag ontwikkelen wij samen met u de perfecte schoen.

 

Uw inbreng is voor ons erg belangrijk. Samen komen we tot een oplossing die functioneel het beste is en er naar uw wens uitziet zodat u de schoenen met plezier zal dragen. Als een schoen er mooi uit ziet, wordt deze veel meer gedragen dan een schoen die alleen technisch functioneel is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Wij zijn bereikbaar op 013-5426414 of via info@adamsorthopedie.nl.

 

Voor voorbeelden en inspiratie kunt u kijken op onze Facebook pagina.

 

 

 

Adams Orthopedische Schoentechnieken – Uw voeten in goede handen

Adams Orthopedische Schoentechnieken | Piusstraat 14 | 5038 WS | Tilburg | 013 - 542 64 14 | info@adamsorthopedie.nl |
Aanmeetlocaties in Tilburg, Tilburg-Reeshof, Udenhout en Reusel
.