Pijn in uw voeten kan veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Wij helpen u graag met het oplossen van uw voetproblemen. Iedere voet en ieder probleem is anders en daarom krijgt u bij ons alle persoonlijke aandacht die u nodig heeft zodat u weer pijnloos door het leven kan.

 

Het team van Adams Orthopedische Schoentechnieken is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in orthopedische schoentechnieken. Van compleet op maat gemaakte schoenen tot steunzool of lichte schoenaanpassing: wij staan altijd voor u klaar!

Ons team

Paul van Gisbergen
Algemeen directeur / Orthopedisch schoentechnicus
Desiree van Gisbergen
Directiesecretaresse
Maartje van Spaandonk
Administratief medewerkster
Dirk Aarts
Orthopedisch schoentechnicus 3
Frans Damen
Schoentechnisch medewerker
Sjaak Egmond
Orthopedisch schoentechnicus

 

Veel kennis

In ons team zijn onder andere drie gediplomeerde orthopedisch schoentechnici aanwezig. Zij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij hebben hierdoor veel kennis in huis om u altijd de beste oplossing te bieden.

De beste materialen

Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij werken veel samen met specialisten om iedereen de beste kwaliteit en oplossing te kunnen bieden. Soms vraagt een voetprobleem om een sterk materiaal en een andere keer om een soepel materiaal. Onze technici weten altijd de beste oplossing te bedenken.

Goede service

Het bieden van perfecte service vinden wij heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen, zowel voor- als na de behandeling. We willen dat u tevreden bent en gaan daarom iedere keer de uitdaging aan om u van uw voetproblemen af te helpen. Ons doel is om u zorgeloos te laten leven, zonder pijn en zonder ongemak.

Mooie schoenen

Dat het hebben van voetproblemen betekent dat je niet op mooie schoenen kunt lopen is gelukkig niet meer van deze tijd. Tegenwoordig zijn orthopedische schoenen verkrijgbaar in allerlei leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern, van gympen tot hippe laarsjes: alles is mogelijk. Wij kunnen namelijk de meeste aanpassingen in de schoen verwerken zodat vanaf de buitenkant niets zichtbaar is. Graag ontwikkelen wij met u de perfecte schoen.

 

Wij vinden uw wens heel belangrijk. Samen komen we tot een oplossing die functioneel het beste is en er op zo’n manier uitziet dat u het met plezier draagt. Als een schoen er mooi uit ziet, wordt deze veel meer gedragen dan een schoen die alleen technisch functioneel is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Wij zijn bereikbaar op 013-5426414 of via info@adamsorthopedie.nl.

 

Adams Orthopedische Schoentechnieken – Uw voeten in goede handen

Adams Orthopedische Schoentechnieken | Piusstraat 14 | 5038 WS | Tilburg | 013 - 542 64 14 | info@adamsorthopedie.nl |
Aanmeetlocaties in Tilburg, Tilburg-Reeshof, Udenhout en Reusel
.